Alun alkaen mobiililaitteille joukkorahoituksella tuotu hiippailuseikkailu République on pian pelattavissa myös pc:llä. Helmikuun 26. päivä Steamista, Humble Storesta ja GOG.comista napata voi Windows- ja Mac-koneelleen République Remasteredin.

Remastered-paketilla pelaajat pääsevät heti pelaamaan Républiquen kolmea ensimmäistä episodia, jotka on päivitetty pyörimään pc:llä tuoreella Unity 5 -pelimoottorilla. Kuten odottaa on siis sopinut, ei episodeja ole vain äkkiseltään käännetty pc:lle, vaan niitä on myös pyritty ehostamaan erityisesti graafisesti.

Myös Républiquen neljäs ja viides episodi kuuluvat osaksi pakettia. Ne eivät ole kuitenkaan aluksi pelattavissa, sillä ne eivät ole vielä valmistumassa helmikuun aikana. Kun ne kuitenkin saadaan viimein uunista ulos, ei Remasteredin omistajien tarvitse maksaa niistä mitään enää erikseen.

Tavanomaisesti République Remasterista tullaan pyytämään hieman reilut 20 euroa. Paketista tullaan kyllä myös kaupittelemaan lisäksi reilut 30 euroa kustantavaa Deluxe-versiota, jossa episodien mukaan on sullottu pelin ääniraita, pelin kehityksestä kertova dokumentti sekä kaksi erilaista prototyyppiä Républiquesta.

Ohessa traileri Républiquen ensimmäisen episodin mobiiliversiosta.

Lähde: Camouflaj

Lisää luettavaa