Grand Theft Auto VI ei ollut ainoa viikonlopun aikana vuotojen kohteeksi joutunut peli.

Tietomurron myötä julki tulleen GTA VI -materiaalin lisäksi myös Blizzard Entertainmentin Diablo IV:stä on nyt vuodettu pelikuvaa verkkoon. Redditin pelivuodoille ja huhuille omistetulla alueella jaettu linkki sisältää kaksi videota, joista löytyy noin 43 minuutin edestä pelikuvaa työn alla olevasta toimintaroolipelistä.

Diablo IV:n testiversiosta peräisin olevassa videomateriaalissa nähdään reilusti barbaarihahmolla pelattua toimintaa. Lisäksi videot tarjoavat vilkaisun pelin käyttöliittymän eri osa-alueisin, mukaan lukien Diablo IV:n kosmetiikkakauppaan. Videon perusteella luvassa on hyvin tutunnäköistä Diablo-toimintaa, vaikka pelissä onkin edelleen selvästi ainakin päällisin puolin keskeneräisiä osa-alueita. Videolla kuullaan myös nähtävästi Discord-keskustelupalvelussa käytävää keskustelua, vaikka puhujien äänet onkin muunnettu oletettavasti henkilöllisyyden salaamiseksi.

Vuodon alkuperästä ei tällä hetkellä ole tietoa. Videot sisältävät kuitenkin testiversion haltijaan viittaavan vesileiman. Ainakin Blizzard siis tietänee, mitä kautta testiversio on päätynyt taholle, joka tallenteen on päätynyt jakamaan julkisuuteen.

Lähde: Reddit

Lisää luettavaa