Ironiaa vai lupaus paremmasta? Need for Speed: No Limits julkistettu mobiililaitteille

Uusi Need for Speed -peli on työn alla mobiililaitteille Real Racing -kehittäjien toimesta.

21.11.2014 21:32

Electronic Arts on julkistanut uuden Need for Speed -pelin mobiililaitteita varten. Mielenkiintoisesti No Limits -lisänimellä varustettua peliä voi odottaa sovelluskauppoihin ensi vuodeksi.

Peliä on kehittämässä australialainen Firemonkeys-studio, joka on aiemmin näytellyt osaamistaan Real Racing 3 -mobiiliajelulla. Kyseinen tuotos herätteli viime vuonna rutkasti puhetta varsinkin ilmaispelimallillaan, sillä se tyrkytti pelaajille mikromaksuja hyvin aggressiiviseen ja pelaamista rajoittavaan sävyyn.

Tiedossa ei vielä ole, tuleeko Need for Speed: No Limits olemaan ilmaiseksi pelattava peli. Pelikuvaakin siitä on julkaistu vielä maltillisesti oheisella trailerilla.

Need for Speed: No Limits tulee näillä näkymin olemaan ensimmäinen uusi Need for Speed -peli yllättävän pitkän tauon jälkeen. Tänä vuonna EA ei julkaissut markkinoille minkäänlaista uutta pelisarjan osaa, mitä ei ole tapahtunut yli kymmeneen vuoteen. Myös seuraavan suuremman Need for Speed -pelin on määrä saapua ensi vuoden puolella Ghost Gamesin kehittämänä.

Lähde: EA

Lisää luettavaa