Iron Mania, Crash Team Racingia ja Five Nights at Freddy’sin paluu – tätä kaikkea Sony esitteli State of Play -lähetyksessään

Sonyn ensimmäinen State of Play -lähetys toi mukanaan varsinkin PlayStation VR -uutisia ja tuoretta pelikuvaa.

26.3.2019 11:18

Sony teki joukon kevyitä paljastuksia maanantaiyönä osana uutta State of Play -verkkolähetyssarjaansa.

Ensimmäinen lähetys keskittyi ennen kaikkea PlayStation VR:n tarjontaan. Uusina peleinä Sonyn virtuaalilaseille julkistettiin Marvel-aiheinen toimintateos Iron Man VR sekä Five Nights at Freddy’s VR: Help Wanted, joka tuo PlayStationille joukon niin tuttuja kuin uusia haasteita maineikkaasta indiekauhusarjasta.

PlayStation VR:ään liittyen lähetyksessä myös vahvistui, että Sonyn Lontoon studion toimintapeli Blood and Truth ilmestyy 28. toukokuuta. No Man’s Sky on sekin saamassa uuden Beyond-laajennuksensa yhteydessä tuen virtuaalitodellisuuslaseille.

Muita julkaisupäivän saaneita PlayStation VR -pelejä olivat Mini-Mech Mayhem (18.6.), Jupiter & Mars (22.4.) Falcon Age (9.4.), Trover Saves the Universe (31.5.), Everybody’s Golf VR (21.5.), Table of Tales (16.4.) ja Vacation Simulator (18.6.)

Uutena virtuaalitodellisuudesta irrallisena pelinä lähetyksessä paljastettiin vuorostaan ReadySet Heroes teksasilaiselta Robot Entertainmentilta. Kyseessä on ylhäältä kuvattu toimintapeli, joka tukee pelaamista niin yksin kuin yhteistyönä verkossa ja paikallisesti.

Muutama uusi trailerikin nähtiin jo julkistetuista pelistä. Sony muistutti esimerkiksi graffitiseikkailu Concrete Genien olemassaolosta vahvistamalla, että peli on tulossa PS4:lle viimein syksyn aikana. Kuukauden päässä siintävästä Days Gonesta saatiin myös lisää nähtävää, niin kuin myös scifijännäri Observationista, joka vahvistui samalla toukokuun 21. päivälle.

Kesällä ilmestyvää Crash Team Racing: Nitro-Fuelediakin muistettiin väläytellä. Tuoreen pelikuvan  ja Crasg Nitro Kart -ratojen lisäksi uusi traileri vahvistaa, että PS4:lle luvassa on yksinoikeudella mahdollisuus muutta pelin hahmot muistuttamaan kulmikkuudessaan alkuperäisen Crash Team Racingin hahmomalleja.

Lähetyksen päätti tuore Mortal Kombat 11 -traileri, joka paneutui kovasti pelin tarinaan. Yhtälailla se teki melko selväksi, että  Liu Kang, Kung Lao ja Jax olisivat osa pelin taistelijatarjontaa.

Ohessa lähetyksessä näytetyt videot että myös koko State of Play -setti myös omana videonaan.

Lisää luettavaa