Iron Man ja muut Marvel-sankarit uuteen Disney Infinity -peliin

Uusi Disney Infinity -peli on julkistettu. Nyt mukana nähdään läjäpäin Marvel-krääsää.

30.4.2014 20:25

Disney Interactive on julkaisemassa uuden ”2.0-version” suositusta Disney Infinity -pelistään. Los Angelesissa järjestetyssä erikoistilaisuudessaan yhtiö julkisti Disney Infinity: Marvel Super Heroesin, joka nimensä mukaisesti laajentaa pelin nyt Marvelin suosittuihin universumeihin.

Disney Infinity: Marvel Super Heroesissa merkittävin uudistus on tietenkin Marvel-hahmojen pomppaaminen mukaan karkeloihin. Pelaamaan päästään nyt esimerkiksi Rautamiehellä ja Hulkilla, jotka esittelevät peliin uusia kykyjä, kuten leijumisen ja kiipeilyn. Seikkailemaan hahmot vuorostaan päätyvät esimerkiksi Manhattaniin, jonka on määrä olla suurempi kuin yksikään alue aiemmassa Disney Infinity -pelissä.

Muiden uudistusten osalta mukaan luvataan muun muassa korotettua tasokattoa, uusia tavaroita ja voimia sekä paranneltuja luomistyökaluja. Älkää kuitenkaan huoliko: myös vanhat Disney Infinity -lelut ovat yhteensopivia uuden pelin kanssa.

Disney Infinity: Marvel Super Heroes julkaistaan tulevan syksyn aikana. Pelistä tullaan myymään aloituspakettia, joka itse pelin ja leluja lukevan portaalilisälaitteen ohella sisältää muun muassa figuurit Thorista, Mustasta Leskestä ja Rautamiehestä sekä The Avengers -aiheisen ”leikkisetin”. Hintaa kyseiselle paketille kertyy näillä näkymin sellaiset 70 euroa.

Peli julkaistaan PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle, Xbox Onelle, Xbox 360:lle, Wii U:lle, pc:lle ja iOS:lle.

Lähde: Disney Interactive, Polygon

Lisää luettavaa