Invaasion aika koittaa Call of Duty -intoilijoille kesäkuussa

Call of Duty: Ghostsin laajeneminen jatkuu Xboxeilla kesäkuussa Invasion-karttapaketilla.

29.5.2014 18:19

Järjestyksessään kolmas Call of Duty: Ghostsin karttapaketti on paljastettu. Xbox-pelaajat voivat kesäkuun 3. päivästä alkaen päästä käsiksi Invasion-nimiseen kokonaisuuteen, joka tuttuun tapaan lisää peliin neljä moninpelikarttaa ja yhden uuden Extinction-episodin.

Uudet kartat ovat tällä kertaa Pharaoh, Departed, Mutiny ja Favela. Pharaohin myötä räiskimään tullaan pääsemään egyptiläisissä raunioissa, Departedissa suunnaksi otetaan meksikolainen kylä ja Mutinyssa kapinoidaan karibialaisessa merirosvojen piilopaikassa. Favela sen sijaan on uusioversio Modern Warfare 2:sta tutusta vanhemmasta moninpelikartasta.

Uusin Extinction-episodi kantaa puolestaan tällä kertaa nimeä Awakening ja se heittää pelaajat räiskimään nyt alienien alamaailmaan. Siellä pelaajia tulevat tervehtimään muun muassa kolme uutta vihollistyyppiä.

Yksittäin ostettuna Invasionin voi tuttuun tapaan saada osaksi Call of Duty: Ghostsia noin 15 eurolla. Karttapaketti on myös osa pelin kausikorttia, jollaisen omistajaksi pääsee noin 50 eurolla. Kausikortti kattaa kaikkiaan neljä karttapakettia, joten vielä yksi on siis vielä tuloillaan.

PlayStationeilla ja pc:llä Invasion tavattaneen heinäkuussa.

Lisää luettavaa