Insomniac paljastaa: odotetun Marvel’s Spider-Man 2:n pelikartta tulee olemaan tuplasti edeltäjänsä kokoinen

Peli julkaistaan loppuvuodesta 2023.

3.6.2023 12:00

Kalifornialaisen Insomniac Games -studion kehittelemä ja pelikansan suuresti odottama Marvel’s Spider-Man 2 on ilmestymässä myöhemmin tänä vuonna. Nyt sen sisällöstä on paljastettu hieman lisää osviittaa.

Tulevan uutuuspelin taiteellisen johtajan Bryan Intiharin mukaan pelaajat pääsevät tutkiskelemaan New Yorkin kaupunkia entistä enemmän, sillä myös Queensin kaupunginosa on lisätty mukaan kakkososan pelialueeseen. Pelin kartta onkin näin ollen kaksinkertainen vuoden 2018 Marvel’s Spider-Man -peliin verrattuna. 

Intihar kertoo Queensin tarjoavan mukavaa vaihtelua Manhattanin pilvenpiirtäjämaisemille. Siellä pelaajat pääsevät seittisinkoilemaan lähempänä maan kamaraa tai liitelemään uuden pukuominaisuuden avulla ympäriinsä.

Intihar paljastaa myös, että pelaajat pääsevät vaihtamaan vapaan maailman osuuksissa ohjaamaansa Hämähäkkimiestä oman makunsa mukaan. Pelaajat pystyvät vaihtamaan hahmonsa Peter Parkerista Miles Moralesiin ja takaisin helposti yhdellä napin painalluksella. Tarinaosuuksissa peli määrittää kulloinkin käytössä olevan hahmon.

Marvel’s Spider-Man 2:n tarkka julkaisupäivämäärä ei ole vielä tiedossa. Se on ilmestymässä vain PlayStation 5 -konsolille.

Alla Marvel-seikkailun tuoreinta pelikuvaa.

Lähde: The Washington Post, Eurogamer

Lisää luettavaa