Insomniac Gamesin Wolverinen huhutaan olevan Marvel’s Spider-Mania synkempi ja väkivaltaisempi – myös julkaisuajankohdasta saatiin vihiä

Wolverine-peliä saadaan odottaa vielä jonkin aikaa.

21.11.2023 08:15

Insomniac Gamesin seuraavasta supersankaripelistä on saatu uusia huhuja.

Vastikaan ylistetyn Marvel’s Spider-Man 2:n ulos uunista saanut studio on jo hyvän aikaa sitten kertonut työstävänsä seuraavana projektinaan Wolverine-peliä. Marvel-antisankarin ulostuloa saadaan kuitenkin viimeisimpien tietojen mukaan odottaa vielä jonkin aikaa.

Marvel-tietolähteenä tunnettu Daniel Richtman on kertonut Marvel’s Wolverinen olevan selvästi synkempi ja väkivaltaisempi peli kuin studion aiemmat Spider-Man -toimintaseikkailut. Lisäksi hänen mukaansa peli sijoittuisi ainakin osin useissa X-Men -tarinoissa nähdylle kuvitteelliselle Madripoor-saarelle, joskaan paikan roolia pelissä ei vielä ole tarkennettu.

Richtmanin tietojen mukaan Marvel’s Wolverine olisi Marvel’s Spider-Man 2:n tavoin ilmestymässä yksinoikeudella PS5-konsolille vuonna 2025. Peli saattaa vielä myöhemmin ilmestyä myös pc:lle, mutta todennäköisesti pc-pelaajat joutuvat odottamaan julkaisua vielä reilusti PS5-pelaajia kauemmin.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa