Infinity Blade -sarja pyyhkäistiin myynnistä – henki elää Fortnitessa

Infinity Blade -sarja on pyyhkäisty lähes kokonaan maan päältä.

11.12.2018 23:04

Epic Gamesin mobiilipelisarja Infinity Blade on vedetty pois myynnistä Applen App Storesta. AIkoinaan varsinkin teknologiallaan huomiota saanut sarja on tehdyt kadon nimenomaan Epicin oman käden kautta, sillä pelien toiminnan varmistaminen ei ole nähty enää kannattavana puuhana sen mobiilikehittäjä Chair Entertainmentille.

– Pyrimme Epicilla laittamaan pelaajat etusijalle ja tarjoamaan tuetun ja täyden kokemuksen jokaisen julkaistun pelimme kohdalla. Spyjinxin ja muiden projektien kehityksen kanssa Infinity Bladen tukemisesta on tullut kasvavissa määrin hankalaa tasolla, joka vastaisi standardejamme, Epic perustelee pelien yllättävää katoa.

Mikäli Infinity Blade -pelejä ehti ostamaan ennen niiden poistumista myynnistä, voi niiden pelaamista jatkaa toki vastaisuudessakin ainakin siihen asti, kunnes iOS:n kehittyminen pudottaa mahdollisesti taas tuen vanhemmille peleille. Infinity Blade III saa myös vielä pieniä yllätyksiä viimeisellä päivityksellä. Pelien sisäisiä ostoksia Infinity Bladet eivät enää tue.

Infinity Blade debytoi alkujaan vuonna 2010 ja se oli iOS:n ensimmäinen Unreal-pelimoottorilla tehty peli. Vuonna 2013 saapunut Infinity Blade III on toistaiseksi jäänyt sarjan viimeiseksi osaksi. Hiljattaisella päivityksellä Epic lisäsi sarjan nimikkomiekan kuitenkin osaksi Fortnitea, josta se on löydettävissä Battle Royale -tilan Polar Peak -alueelta.

Mitä tulee Chair Entertainmentin Spyjinx-peliin, on se ollut työn alla jo useamman vuoden ilman sen kummempia uutisia. Chair on tehnyt peliä yhdessä J.J. Abramsin Bad Robot -tuotantoyhtiön kanssa.

Lähde: Epic Games

Lisää luettavaa