Viikon verran saatavilla ollut indiepeli Loop Hero huitelee jo 500 000 kappaleen myynneissä, Devolver Digital ja Four Quarters ovat ilmoittaneet.

Yhtiöt ilmoittivat asiasta pelin tuoreimmassa Steam-viestissä, joka vahvisti Loop Heron saaneen nyt torstaina joukon uusia Steam-keräilykortteja. Lupaus annettiin myös tuleville päivityksille, joilla peliin sopii odottaa toivottuja käytettävyyshelpotuksia, kuten uusia pelinopeuksia ja mahdollisuus tallentaa kesken tutkimusmatkojen.

Myöhemmin tulevaisuudessa uutta sisältöäkin on luvassa. Suunnitteillä Four Quartersilla olisi ainakin tuoreita kortteja, muodonmuutksia, hahmoluokkia ja musiikkia.

Loop Hero on ollut periaatteessa taas eräänlainen lisäys roguelike-pelien joukkoon. Kauhean tavanomainen kokemus se ei silti ole. Pelin pelaaminen kun tapahtuu kehää kiertävää sankaria varustaen ja tämän ympäristöä muotoillen, mikä tietysti sekä auttaa vahvistamaan sankaria että myös vaikeuttaa tämän kulkua, kunnes suuri paha pomo lopulta näyttää päänsä. Kaiken yhteydessä keräillään myös resursseja oman pienen kylän parantamiseksi, mikä osaltaan myös tukee sankarin matkaa.

Ohessa pelin viikon takainen julkaisutraileri.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa