Indiana Jonesin ja Metroidin retrohtava äpärälapsi saa jatkoa

Nigoro on tuomassa jatko-osan retrohenkiselle La-Mulana-pelilleen, jonka on määrä olla sekä haastava että myös ymmärrettävä.

21.9.2013 02:45

Oman innostuneen kannattajakuntansa kerännyt indiepeli La-Mulana on saamassa jatkoa. Pelin luoja Takumi Naramura julkisti La-Mulana 2:n yhdessä Nigoro-kehittäjästudionsa kanssa Tokyo Game Show -tapahtumassa, jossa pelistä oli esittelyssä myös lyhykäinen konseptidemo.

Nigoron mukaan La-Mulana 2 -projekti sai tietyllä tapaa alkunsa jo, kun alkuperäisen La-Mulanan vuonna 2012 julkaistu WiiWare-versio oli kehitteillä. Varsinaisesti kehitysvaiheiltaan jatko-osa on kuitenkin vasta aivan lähtökuopissa.

Naramuran IndieGames.com-sivustolle antaman haastattelun mukaan La-Mulana 2:n on määrä olla edeltäjäänsä nähden helpommin ymmärrettävämpi peli. Tämän pitäisi näkyä ainakin vahvempana pelin ja pelaajan välisenä kommunikointina. Itse vaikeustasoon liittyen Nigorolla lupaillaan, että myös jatko-osa tulisi olemaan haastava.

Peliblogi Joystiqin mukaan jatko-osa on tällä hetkellä matkalla ainakin pc:lle.

Alkunsa La-Mulana sai vuonna 2005 Windowsin freeware-pelinä. WiiWare-version ohella varsin Metroid-henkistä seikkailua tarjonneesta pelistä julkaistiin viime vuonna myös päivitetty pc-versio, jonka voi napata haltuunsa esimerkiksi Steamista ja GOG.comista.

Ohessa traileri ensimmäisen La-Mulanan päivitetystä pc-versiosta.

Lähde: La-Mulana Project, Nigoro, IndieGames, Joystiq, Eurogamer

Lisää luettavaa