Indiana Jonesia ja retroloikkaa yhdistävä La-Mulana jatkaa fanien siunaamana

Aina yhtä nostalgista pikseligrafiikka hyödyntävä 2D-seikkailu La-Mulana 2 on lyönyt itsensä läpi Kickstarterissa.

18.2.2014 21:18

Kulttiklassikon asemaan nousseen japanilaispeli La-Mulanan jatko-osa on rahoitettu. Yksinkertaisesti La-Mulana 2 -nimellä tunnettu peli julkistettiin alkujaan jo viime vuoden puolella Tokyo Game Show -messujen alla, mutta se päätyi lopulta tammikuussa vielä rahoituspalvelu Kickstarteriin, jotta kehittäjät voisivat rakentaa pelin ilman huolia raha-asioista.

Nyt kun rahoitusaikaa on vielä hieman päälle neljä päivää jäljellä, on peliä varten kerätty fanien toimesta rahaa noin 215 000 dollaria. Tavoitteensa kehittäjät olivat asettaneet 200 000 taalaan. Seuraavien päivien aikana pelin koko voi siis vielä kasvaa suunnitellusta koosta hieman, mikäli lisää rahaa vain valuu kassaan.

Tyyliltään La-Mulana 2 on seuraamassa varsin samaa reittiä kuin alkuperäinen, alkujaan jo vuonna 2007 freeware-muodossa nähty tekele. Luvassa on jälleen hyvin retrohtavalla grafiikalla varustettua 2D-seikkailua, jonka toiminta muistuttaa vahvasti varsinkin Metroid-pelisarjan henkeä, joskin eräänlaisella arkeologiamausteella varustettuna.

Jatko-osa on tarkoitus tuoda saataville ainakin pc-markkinoille.

Lähde: La-Mulana 2 (Kickstarter)

Lisää luettavaa