Mark of the Ninjan ja Don’t Starven vasta vuoden sisään ulos saanut Klei on julkistanut jo seuraavan peliprojektinsa. Kyseessä on Windowsille ja myöhemmin ainakin OS X:lle kehitteillä oleva Incognita, jota simppelimmeillään on kuvailtu vuoropohjaiseksi ja taktiseksi vakoilupeliksi.

Tänään tehdystä julkistuksesta huolimatta Klei on toistaiseksi ollut vielä varsin varovainen, mitä se on halunnut Incognitasta kertoa. Rock Paper Shotgunin ja IGN:n saamien haastattelujen perusteella luvassa olisi kuitenkin varsin XCOM-henkinen kokemus, jossa yksiköiden tarkan sijoittelun sijaan hengissä pysymisen elinehto on ympäristöistä ja vihollisista tehtävä informaation kerääminen.

Kuten selviytymispeli Don’t Starve, on Incognita määrä tuoda ostettavaksi jo kehitysvaiheessaan. Näin pelaajat pääsevät ottamaan osaa pelin luomisprosessiin samalla, kun he pääsevät jo varhain kokeilemaan pelin ideoita ja muuta antia.

Kehitysversio on määrä saada myyntiin pian loppukesän aikana. Sitä ennen pelaajat voivat ihmetellä pelin kotisivuilta löytyvää mystistä koodilitaniaa.

Lähde: Rock Paper Shotgun, IGN

Lisää luettavaa