Ilouutisia Resident Evil -faneille: Capcom kaavailee lisää uusioversioita

Mikä peli pääsee seuraavaksi uusintakäsittelyyn?

2.12.2023 16:10

Resident Evil -pelisarja on saanut viime vuosina uutta eloa uusintaversioista, jotka ovat tuoneet klassiset kauhupelit nykyaikaan. Päivitetyt julkaisut ovat saaneet ylistystä kriitikoilta ja pelaajilta, ja monet ovat toivoneet, että Capcom jatkaisi sarjan uudelleenlämmittelyä myös tulevaisuudessa.

Nyt Capcom on vahvistanut suunnittelevansa lisää Resident Evil -uusioversioita. Ohjaaja Yasuhiro Anpo kertoi eilen japanilaisessa palkintogaalassa antamassaan haastattelussa uusioversioiden saama vastaanotto on innostanut Capcomia jatkamaan työtään pelisarjan vanhempien osien päivittämiseksi nykyaikaan.

Anpo ei kuitenkaan paljastanut yksityiskohtia tulevista uusintajulkaisusuunnitelmista. Hänen mukaansa Capcom aikoo vahvistaa seuraavan uusioversion jossain vaiheessa tulevaisuudessa.

Viimeisin Resident Evil -julkaisu ja samalla myös uusin uusioversio on maaliskuussa ilmestynyt Resident Evil 4, joka saapuu ensi viikolla myös PlayStation VR2 -pelaajien ulottuville. Edellisten uusioversioiden tapaan peli saavutti erinomaisen myyntimenestyksen. Aiemmin Capcom julkaisi uusioversiot Resident Evil 3:sta vuonna 2020 ja Resident Evil 2:sta vuonna 2019.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa