Huomionkipeille ihmisille ei näköjään loppua ole näkyvissä, ja aina löytyy joku, joka haluaa julkisuutta hinnalla millä hyvänsä.

Tämän sai huomata entinen Yhdysvaltain ilmavoimien veteraani Joshua Peters. Peters pelasi kotonaan viime viikolla kaikessa rauhassa Runescapea, kun hänen asuntoonsa hyökkäsivät poliisit. Petersin veljet ja äiti jäivät ensimmäisenä poliisien tielle, jotka rynnivät asuntoon. Alta löytyvällä videolla Petersin äiti huutaa tälle mitä on tapahtumassa, ja Peters juoksee ruudun ääreltä toisiin huoneisiin.

Peters pelasi rynnäkön hetkillä Runescapea Twitch-kanavallaan 60 000 Twitch-katsojan edessä. 

– Joku on onkinut näköjään osoitteeni tietoonsa. Poliisi ryntäsi asuntoomme ja heilutteli aseitaan pikkuveljieni edessä. He olisivat voineet saada surmansa vain siksi, että halusit tehdä SWAT-tepposet minulle. Minua ei kiinnosta paskaakaan, mitä sinulla on minua vastaan tai mitä olen tehnyt sinulle. Olen sanaton. Mitä tahansa teetkin, älä vedä enää perhettäni mukaan tähän, Peters kertoi myöhemmin striimissään.

Myöhemmin Peters sanoi kertoneensa kyseiset asiat suorassa lähetyksessä siksi, että tiesi poliisien hälyttäjän katselevan hänen lähetystään. Peters halusi varmistaa, että soittaja varmasti ymmärtää tehneensä väärin.

Lähde: Kotaku.

Watch live video from Koopatroopa787 on Twitch

Lisää luettavaa