Ilmaisuus on nyt pop: EA lanseerasi Game Time -ohjelman

EA:n Origin-palvelu on ryhtynyt tarjoamaan pelaajille Steam-käyttäjille jo tuttuja ilmaisviikonloppukampanjoita. Ensimmäisenä pelaamaan päästään Titanfallia.

20.6.2014 14:22

Respawn Entertainmentin Titanfall-räiskintä on tämän viikonlopun ajan pelattavissa ilmaiseksi pc:llä. Pelin voi käydä nappaamassa Electronic Artsin Origin-palvelun kautta, ja kun pelin käynnistää ensimmäisen kerran, on sinulla 48 tuntia aikaa pelata Titanfallin täysversiota niin paljon kuin haluat.

Aikaraja kulkee eteenpäin jatkuvasti reaaliajassa, eli vaikka pelistä pitäisi taukoakin, kulkee kello koko ajan eteenpäin. Kun aikaraja umpeutuu, ei pelaajan tallennuksia peliin liittyen lähdetä kuitenkaan pyyhkimään. Mikäli siis Titanfallin haluaa myöhemmin ostaa, voivat pelaajat jatkaa pelaamista siitä, mihin he jäivät.

Tarjous on osa EA:n uutta Game Time -ohjelmaa, joka on Originin eräänlainen vastine Steamissa jo pitkään nähdyille ilmaisviikonlopuille. Tämä tarkoittaa, että jatkossa myös Originissa pelaajat voivat aika ajoin päästä testaamaan useitakin erilaisia pelejä ilmaiseksi kokonaisessa komeudessaan tietyn ennalta määrätyn aikarajan sisällä.

Game Time -pelejä voi kärkkyä Originin kotisivuilta löytyvän Ilmaispelit-sivun kautta.

Game Time näyttäisi olevan vain osa EA:n suurempia suunnitelmia muovata Originia aiempaa houkuttelevampaan uskoon. Aiemmin tänä vuonna EA käynnisti pelipalvelussaan niin kutsutun Talo tarjoaa -ohjelman. Sen kautta pelaajat ovat voineet napata Originin kautta itselleen tukun ilmaisia pelejä. Parhaillaankin pelaajat voivat käydä lataamassa haltuunsa ilmaisen Peggle-pelin niin Windowsille kuin OS X:llekin.

Lähde: Origin

Lisää luettavaa