Ilmaista romurallia luvassa Grid 2:n ajomaailmaan

Codemasters tuo nykypäivään Race Driver: Gridin suht suositun romurallipelitilan Grid 2:n ilmaisella päivityksellä.

30.7.2013 02:45

Race Driver: Gridissa aikoinaan suosiota kerännyt Demolition Derby -pelimuoto on saapumassa myös Grid 2:een. Sääntöjen osalta vapaasta romurallitilasta ei myöskään tarvitse maksaa penniäkään sen ilmestyessä, sillä se lisätään peliin ilmaisella päivityksellä.

Codemastersin mukaan romurallin saapumisesta Grid 2:een saa kiittää täysin pelin yhteisön palautetta. Kehittäjillä ei alkujaan ollut nimittäin minkäänlaisia suunnitelmia pelitilan suhteen, minkä myötä Codemasters ei vielä osaakaan sanoa, milloin Grid 2 saa kepeän laajennuksensa. Lisätietoja sopinee kuitenkin odottaa lähiviikkojen aikana.

Romurallilisän ohella Codemasters on aikeissa julkaista peliin lähikuukausina toki myös pari astetta perinteisempääkin lisäsisältöpakettia. Näistä molempien on määrä lisätä peliin yhden toivotun radan, kourallisen autoja sekä uusia saavutuksia.

Varsinaisen uuden korjauspäivityksen pitäisi ilmestyä Grid 2:een myös pian. Se muun muassa hioo pelin useita osa-alueita pelaajien palautteen mukaan ja nostaa myös esimerkiksi verkkokisoissa kerrytettävien tasojen maksimirajaa 69 pykälällä.

Kokonaisuudessaan yksityiskohdat päivityksestä löytää lähdelinkistä.

Mainittakoon myös, että Grid 2:n ääniraidan voi ladata parhaillaan itselleen ilmaiseksi Codemastersin sivuilta. Mikäli kiinnostus heräsi, suuntaa selaimellasi siis ihmeessä tämän linkin sisuksiin ja hämmästy. Lataus käynnistyy samantien linkkiä klikatessa.

Lähde: Codemasters

Lisää luettavaa