Ilmaista rakentelua ja robottitoimintaa marraskuun Xbox Live Gold -jäsenille

Microsoftin Games with Gold -kampanja on päivittänyt jälleen kattauksensa ja luvannut Xbox Liven kultajäsenille muun muassa robottitoimintaa.

1.11.2013 03:45

Marraskuu on koittanut ja näin ollen Xbox 360:n Games with Gold -kampanjan tarjous on vaihtunut. Siinä missä lokakuun loppupuoliskolla Xbox Liven kultapelaajille jaettiin ilmaiseksi Halo 3:a, voivat he nyt käydä lataamassa itselleen veloituksetta kuningaskunnan rakenteluun keskittyvän A World of Keflingsin.

Tuttuun tapaan uusi kultajäsenille ilmaiseksi jaettava peli on tarjolla kuun puoliväliin saakka. Marraskuun 16. päivä Keflingsin tilalle astuu vuorostaan Double Finen tornipuolustusta ja kolmannen persoonan toimintaa yhdistelevä Iron Brigade, jonka jotkut voivat myös tuntea nimellä Trenched.

Iron Brigade on kultajäsenten saatavilla aina marraskuun loppuun asti.

Kesällä startannut Games with Gold julkistettiin alkujaan viime E3-messuilla. Kyseessä oli tarkoitus olla vain väliaikainen vuoden loppuun kestävä kampanja, mutta sen saavuttaman suosion johdosta Microsoft teki siitä hiljattain vakituisen osan Xbox 360:n tarjontaa. Ilmaisia pelejä pitäisi siis olla luvassa vielä useammankin kuukauden ajan.

Lähde: Major Nelson

Lisää luettavaa