Toiminnan ystäville riittää viikonlopun ajaksi tekemistä, sillä Steam ja Origin tarjoavat kaikkiaan kolme ilmaiseksi testattavaa hittipeliä.

EA:n Origin-jakelualustalla testiin tarjotaan 48 tunnin ajaksi keväällä ilmestynyttä Respawn Entertainmentin Titanfall-verkkoräiskintää. Peliaika alkaa kulua pelin ensimmäisestä käynnistyksestä, joten pelaamista ei välttämättä tarvitse aloittaa vielä viikonlopun aikana. Titanfall on lisäksi hankittavissa 70% alennuksella viikonlopun ajan.

Mikäli titaanien taistelut eivät nappaa, Steamista voi napata käsiinsä vuonna Gearbox Softwaren Borderlands 2 -yhteistyöräiskinnän tai Arkane Studiosin hiiviskelypainotteisemman Dishonoredin. Loppuvuodesta 2012 ilmestyneet pelit ovat pelattavissa ilmaiseksi sunnuntai-iltaan saakka, mutta pelaamista voi jatkaa hankkimalla pelit reilusti alennettuun hintaan. Sekä Dishonored että Borderlands 2 ovat automaattisesti tarjolla Steam-pelikirjastossa ilmaisen testin ajan.

Originissa on edelleen tarjolla ilmainen testijakso myös Plants vs. Zombies Garden Warfare -toimintapelistä. Kasvien ja zombien puutarhasotiin voi osallistua 72 tunnin ajan pelin ensimmäisestä käynnistyskerrasta.

Lähde: Steam, Origin

Lisää luettavaa