Ubisoftin ilmaissotaräiskintä Ghost Recon Onlinessa paukuttelu jatkuu jälleen uusissa merkeissä. Pelin kehittäjät ovat saaneet täksi viikoksi kasaan 0.11.0-päivityksen, joka tuo mukanaan esimerkiksi joukon tuoretta sisältöä.

Eräs päivityksen huomattavimpia lisiä on tuore Attica Height -kartta. Pelin Holdout-tilaa varten kehitetty kokonaisuus päästä räiskimään tiukasti vartioidussa rakennuksessa, jossa korkeuseroja täytyy pitää silmällä. Kartan teemaa mukaillen peliin on tuotu mukaan myös tuore Omega Pack -sisältöpaketti, joka lisää peliin muun muassa uusia varusteita ja asemalleja.

Aseisiin liittyen mukaan on päivityksen myötä ilmaantunut nyt myös mahdollisuus testata ja harjoitella kaikkien aseiden käyttöä erillisellä ampumaradalla. Kokeilun nimeen vannoo myös tuore kenttätestausmekaniikka, joka sallii vielä hankkimattomien aseiden käyttämisen kolmessa nettiottelussa, jotta pelaajien päätökset kaluston hankkimisesta helpottuisivat.

Jatkossa pelaajille ollaan tarjoamassa myös mahdollisuutta kokeilla erilaisia karttaprotyyppejä Project TOPOS -nimisen palvelun myötä. Sen kautta Ubisoft toivoo saavansa palautetta tuotoksistaan, jotta se voisi kehittää peliä parempaan suuntaan.

Ohessa päivityksen traileri. Yksityiskohtaisemman listauksen sisällöstä löytää Ghost Recon Onlinen kotisivuilta.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa