Ilmaisroolipeli Path of Exile kääntyy uusien haasteiden puoleen ensi vuonna

Path of Exile on saamassa uuden laajennuksen ensi vuoden alussa, minkä myötä peli saa muun muassa päivittäin muuttuvan haastelabyrintin ja uusia hahmoluokkia.

22.11.2015 05:28

Uusiseelantilaisstudio Grinding Gear Games on paljastanut seuraavan lisäosan Path of Exile -toimintaroolipeliinsä. Ensi vuoden alussa peli on laajentumassa Ascendancy-nimisellä lisärillä, jonka pitäisi tarjota jälleen roimasti uutta pelattavaa Path of Exile -konkareille.

Uusi laajennus lisää Path of Exileen tietenkin joukon uusia varusteita ja kykyjä, mutta samalla se myös tuo peliin pari suurempaakin ominaisuutta. Toinen näistä on aina päivittäin uuden olomuodon ottava haastelabyrintti, josta pelaajat voivat lähteä etsimään aarteita suoritettuaan ensin kuusi erilaista ansa-haastetta. Labyrintissa lymyää myös uusi Emperor Izaro -vihollinen, jonka kanssa tapahtuvat useat yhteenotot muuttuvat sitä mukaan, miten erilaisin keinoin pelaajat päätyvät tämän kukistamaan.

Toinen Ascendancyn suurehko lisä on uusi Ascendancy-hahmoluokkajärjestelmä. Uusia kehittyneempiä Ascendancy-hahmoluokkia löytyy pelistä kaikkiaan 19 kappaletta ja niistä kullakin on oma kykypuunsa, jota lähteä kapuamaan. Vanhat sankarinsa pääsee päivittämään uusiin hahmoluokkiin edellä mainitun labyrintin valloittamalla.

Tarkempia yksityiskohtia laajennuksesta voi haeskella sen viralliselta kotisivulta.

Lisää luettavaa