Ilmaisräiskintä Quake Live saapuu Steamiin

Id Software ja Bethesda ovat kiidättämässä Quake Liven nyt myös pelattavaksi suoraan Steamista.

18.7.2014 14:16

Id Softwaren ilmaiseksi pelattava räiskintäpeli Quake Live on saapumassa Steamiin. Julkaisija Bethesdalla ei ole ollut antaa vielä tarkkaa julkaisupäivää, mutta se on luvannut, että Steam-versio puskettaisiin ulos hyvinkin pian.

Steam-versio on täysin yhteensopiva vanhojen Quake Live -tunnusten kanssa. Samalla se tukee myös pelin vapaaehtoisia kuukausimaksuja, joita pulittamalla pelaajille tarjotaan pieniä etuja Quake Liven maailmassa.

Steam-julkaisun ohella kehittäjillä on suunnitteilla Quake Livea varten myös parikin päivitystä. Ensimmäisenä studion tarkoituksena on uusia hieman pelin otteluselaimen ulkoasua, minkä jälkeen luvassa on myös jonkinlaisia suuria pelillisiä muutoksia. Id ei ole kuitenkaan ollut vielä valmis kertomaan, mistä tarkalleen ottaen on kyse.

Quake Live sai alkunsa jo lähes neljä vuotta sitten selaimella pelattavana räiskintäkokemuksena. Kuluvan vuoden alussa id ja Bethesda päättivät kuitenkin jättää selainpohjaisuudeen sivuun ja muunsivat pelin toimimaan asiakasohjelman kautta.

Lähde: Quake Live

Lisää luettavaa