Ilmaisia päivityksiä ja maksullista lisäsisältöä – näin Fallout 4 elää julkaisunsa jälkeen

Fallout 4:n pitäisi saada taajaan huomiota Bethesdalta vielä julkaisunsakin jälkeen. Luvassa on niin sekä ilmaista että maksullista sisältöä.

9.9.2015 17:49

Julkaisija Bethesda on määritellyt, mitä kaikkea se on tuomassa Fallout 4:ään sen jälkeen, kun peli saadaan julkaistuksi 10. marraskuuta.

The Elder Scrolls V: Skyrimin tapaan odoteltavissa myös Fallout 4:ään on sekä rutkasti päivityksiä että myös maksullista lisäsisältöä. Päivityksillä Bethesda on aikeissa sekä korjata peliä aina tarpeen vaatiessa että myös lisätä siihen ajoittain myös uusia ominaisuuksia. Lisäsisältöä Bethesdan aikeena on luoda peliin vastaavasti ainakin noin 40 dollarin arvosta, mikä kaikki tulee olemaan saatavilla 30 dollarin kausikortin hankkimalla. Euroopassa kausikortille kertynee hintaa siis 30 euroa.

Ensimmäinen annos lisäsisältöä Fallout 4:ään on odotettavissa ensi vuoden puolella. Tarkempia yksityiskohtia Bethesda ei ole vielä halunnut Fallout 4:n tulevasta maksullisesta lisäsisällöstä kuitenkaan antaa. Syyksi tälle annetaan se, ettei yhtiössä tiedetä vielä varmasti, millaista sisältöä se tarkalleen on vielä kehittämässä peliin.

Tietysti myös modit ovat nekin vielä merkittävä osa Fallout 4:n tulevaisuutta. Bethesda lupaa, että aikaisin ensi vuonna se tuo pelin pc-versiossa käytettäväksi Creation Kit -modaustyökalut, joita Bethesdalla on käytetty myös yhtiön sisällä pelin kehityksessä. Aikeena Bethesdalla ei ole myöskään jättää modeja vain pc-pelaajien iloksi, vaan suunnitelmissa pelitalolla on jollain tapaa tuoda Creation Kit -luomuksia saataville myös vielä Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa