Ilmaiseksi pelattava Warframe on taas monimutkaisempi ja henkilökohtaisempi – nyt peli sai oman Nemesis-järjestelmänsä

Warframen kehittyminen on jatkunut henkilökohtaisilla pomovastustajilla.

3.11.2019 14:04

Kuusi vuotta rullannut Waframe sisältää jo erilaisia järjestelmiä moneen lähtöön, mutta jälleen yksi on esitelty sen pc-versioon päättyvällä viikolla. Tuoreella Old Blood -päivityksellä peli on lähtenyt ottamaan mallia Shadow of Mordorista ja esitellyt oman eräänlaisen Nemesis-tyylisen ominaisuutensa.

Lisäys tarkoittaa, että The War Within -vaiheeseen päässeiden pelaajien kaatamat Grineer-sotilaat voivat nyt palata takaisin henkiin kehittyneenä Kuva Lich -uhkana. Uudessa muodossaan nämä alkavat aiheuttaa pelimaailmassa harmia alueita valloittamalla sekä seuraajia keräämällä. Päihitettävissä ne ovat vain tietyssä järjestyksessä käytettävillä Requim-modeilla, joiden käyttötarkoitus on opittava erikseen esimerkiksi Kuva Lichin alaisia kaatamalla.

– Tämä järjestelmä on tarkoitettu haastavaksi. Sen on tarkoitus tuntua uhalta. Se on suunniteltu panemaan kostonhimoinen ja kuolematon vihollinen sinua vastaan, kunnes keksit keinon tuhota heidät. Tämä vaatii parhaita varusteita ja pelin tuntemusta, kehittäjä Digital Extremes hehkuttaa.

Järjestelmä on käytännössä kehittynyt versio pelin Kingpin-ideasta, jota Digital Extremes on luvannut Warframeen jo tovin aikaa. Palkkiona Kuva Lich -kaadoista tarjolla on muun muassa erikoisaseita.

Muina lisäyksinä Old Blood hioo entisestää Warframen taistelua esittelemällä esimerkiksi uusittuja hyökkäyksiä ja sulavampia kombomahdollisuuksia. Debyyttinsä on tehnyt myös kokonaan uusi Grendel-hahmoluokka.

Listan uudistuksista löytää Warframen foorumeilta. Konsoleille päivitys saapuu myöhempänä ajankohtana.

Lähde: Warframe (kotisivu)

Lisää luettavaa