Ilmainen Path of Exile -toimintaroolipeli sai julkaisupäivän

Ilmaiseksi pelattava toimintaroolipeli Path of Exile on siirtymässä eteenpäin beetavaiheestaan. "Valmis" versio ilmaantuu jakeluun vielä lokakuussa.

6.10.2013 04:04

Jälleen yksi ilmaispeli on pääsemässä testauksesta tositoimiin. Kuluvan vuoden alussa avoimeen beetavaiheeseen polkaissut toimintaroolipeli Path of Exile on yltänyt nyt siihen pisteeseen, että kehittäjä Grinding Gear Games lupaa julkaista pelin 1.0-version lokakuun 23. päivä.

Siirto ”valmiiksi” tuotteeksi tarkoittaa pelaajien kannalta erityisesti sitä, että peli saa jälleen joukon erilaista uutta sisältöä. Mukana nähdään Shacknews-sivuston saamien tietojen mukaan niin kuusi uutta aluetta, uusia pomotaisteluita, lisää kykyjalokiviä kuin myös tuore Scion-hahmoluokka.

Scion on tarkoitettu kovemmille konkareille. Hahmo sijoitetaan uuden seikkailun alkaessa pelin varsin Final Fantasy X -henkisen kykypuun keskusalueelle, minkä myötä pelaajat joutunevat hieman laajemmin miettimään, miten he haluavat sankariaan kehitellä.

Scioniin käsiksi päästäkseen peli onkin pelattava jo etukäteen ainakin kertaalleen loppuun asti. Hahmon voi nähdä toiminnassa pelin julkaisutrailerissa.

Luonnollisesti Path of Exilen kehitys ei ole loppumassa myöskään vielä tähän. Aikaisemmin tänä vuonna kehittäjät muun muassa ilmaisivat, kuinka he haluavat tuoda peliin uutta sisältöä vielä vuosien ajan.

Lähde: Path of Exile (kotisivu), Shacknews

Lisää luettavaa