Ilmainen hirviönmetsästyspeli Dauntless on viimein valmis viralliseen pc-, PS4- ja Xbox-julkaisuun

Dauntless siirtyy betasta viimein valmiimpaan kuosiin. Ilmaisuus kuitenkin pysyy.

13.5.2019 18:21

Entisten BioWare- ja Riot Games -kehittäjien Dauntless-hirviönmetsästyspelin on aika kohdata virallinen julkaisunsa. Noin vuoden kestäneen avoimen pc-betan jälkeen uusi aika koittaa 21. toukokuuta, jolloin peli löytää tiensä Epic Games Storeen, PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle.

Virallisen julkaisun jälkeen peli pysyy pelattavissa ilmaiseksi ja tukee heti alustojen välistä pelaamista pc:n ja Xboxin välillä. PS4-version pitäisi päästä yhteiseen hupailuun vielä myös mukaan, mutta tunnetusti Sonyn kanssa asiasta on jouduttu vääntämään hieman enemmän kättä.

Dauntlessin oma versio Battle Passista ja eli Hunting Pass aloittaa julkaisun myötä myös viidennen kauden. Sen myötä tarjolle saadaan siis jälleen joukko uutta kosmeettista saavutettavaa peruspelaamisen kylkeen.

Ajan myötä Dauntlessin pitäisi vielä ilmaantua myös Switchille ja mobiililaitteille. Näidenkin suhteen kehittäjä Phoenix Labsilla on ollut isot alustojen välistä pelaamista tukevat suunnitelmat.

Betan aikana peli ehtinyt keräämään puoleensa jo kolmisen miljoonaa pelaajaa. Ohessa Dauntlessin vuodentakainen esittelyvideo. 

Lähde: Phoenix Labs

Lisää luettavaa