Ilmainen hävittäjälentely käynnistyy PS3:lla ensi kuussa

Ace Combat Infinity jatkaa Bandai Namcon ilmaispelivirran ylläpitoa toukokuussa.

23.4.2014 17:17

Bandai Namcon hävittäjälentelysarja Ace Combat saa jatkoa ensi kuussa. Toukokuun 28. päivä PlayStation 3:n latauskauppapaikalle on ilmestymässä virallisessa kuosissa Ace Combat Infinity, joka tulee olemaan kaikkien hankittavissa ja pelattavissa ilmaiseksi.

Julkaisunsa aikoihin Ace Combat Infinity on varustettu kahdella pelitilalla, joissa toinen tarjoaa soolona lennettäviä tehtäviä ja toinen yhteistyöhön nojaavia lentoreissuja. Hieman julkaisunsa jälkeen peli lisäksi laajenee hieman, sillä Namco on aikeissa ujuttaa siihen mukaan myös pelaajien välisen kilpailullisen moninpelitilan.

Ace Combat Infinity on yksi Bandai Namcon useista ilmaispeleistä, jotka perustuvat yhtiön suurempiin pelisarjoihin. Tänään keskiviikkona se julkaisi PlayStation 3:lle Soulcalibur: Lost Swordsin, jota on aiemmin konsolilla edeltänyt myös Tekken Revolution. Ace Combatin ohella kehitteillä yhtiössä on vielä lisäksi suomalaisen Bugbearin avulla työstetty Ridge Racer Driftopia.

Tällä viikolla Namco julkisti myös ilmaispelikokonaisuuden nimeltä Rise of Incarnates. Se ei varsinaisesti perustu sen aiempiin tuotoksiin.

Lähde: Bandai Namco

Lisää luettavaa