Ikuisuusprojekti Star Citizen näyttää edelleen todella komealta – uudella trailerilla vilahtaa yksi jos toinenkin huippunäyttelijä

Star Citizenin itsenäiseen yksinpelikampanjaan on panostettu rahallisesti.

11.10.2018 09:56

Cloud Imperium Games on julkaissut runsaasti uutta pelikuvaa ikuisuusprojekti Star Citizenistä, mukaan lukien varsin vakuuttavan trailerin pelin yksinpelikampanjasta Squadron 42.

Alkujaan osaksi emopeliä suunniteltu Squadron 42 on kehityksen myötä irtaantunut itsenäiseksi teokseksi, jossa pelaajat pääsevät räiskimään sekä avaruusaluksen puikoissa että jalat maassa muukalaisia vastaan.

Näyttävällä videolla esitellään kampanjan tarinaa ja sitä varten palkattua vakuuttavan nimekästä näyttelijäjoukkiota. Pelin hahmoille kasvonsa ja äänensä ovat lainanneet muun muassa Mark Hamill, Gillian Anderson, Gary Oldman, Mark Strong, Henry Cavill, Andy Serkis, Ben Mendelsohn, Liam Cunningham ja John Rhys Davies.

Squadron 42 sijoittuu vuoteen 2945 ja kertoo Maan ja sotaisan vanduul-rodun välisestä sodasta. Pelin tarkempi julkaisusuunnitelma on tarkoitus julkaista joulukuussa, jolloin selviää toivottavasti myös sen julkaisupäivä.

Yksinpelikampanjan lisäksi studio julkaisi myös runsaasti pelikuvaa varsinaisesta Star Citizenistä. Alla olevilla videoilla nähdään muun muassa uusia hävittäjiä, pelinsisäisiä mainosvideoita sekä lähes puolentoista tunnin edestä varsinaista pelikuvaa.

Pelivideolla nähdään massiivinen määrä uutta informaatiota pelistä. Kaikki käynnistyy tehtävänannolla, jonka jälkeen pelaaja siirtyy Kraken-avaruusaseman lävitse ilmakehään esittelemään valtavaa planeettaa ja sen vaihtelevia biomeja. Videon kruunaa maa- ja ilmataistelut, maanalaiset kompleksit sekä uuden avaruusalusten ostomekanismin.

Pelin alfaversioon julkaistiin juuri myös uusi päivitys, joka lisää muun muassa kasvojentunnistuksen, uusia aluksia ja aseita ja tekoälyn ohjaamia vastustajia. Alfaa on lisäksi optimoitu niin, että kehittäjät lupaa ruudunpäivitysnopeuksien jopa tuplaantuvan käyttäjillä.

Star Citizen julkistettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2012 Kickstarter-kampanjassa. Alkujaan pelin oli määrä ilmestyä jo vuonna 2014, mutta tekijöiden alati laajentunut kunnianhimo on kasvattanut pelin kokoa toistuvasti. Pelille ei ole toistaiseksi annettu julkaisupäivää.

Vuosien aikana peli on kerännyt jo yli 195 miljoonaa dollaria rahoitusta käyttäjiltä.

Star Citizen julkaistaan aikanaan pc:lle.

Lisää luettavaa