Ikoniset jättimechat marssivat länsimaisille virtuaalisotatantereille – Call of Duty ja Mobile Suit Gundam aloittavat yhteistyön

Sunnuntaina Call of Dutyn sometileille nousi japanilaisen jättimechan varjo

22.5.2024 07:03

Call of Duty – tuo yksi maailman suosituimmista räiskintäpelisarjoista on kokenut monenlaista pitkän elinkaarensa aikana. On käyty toisessa maailmansodassa, nykypäivässä ja sillä on ennustettu sodankäynnin tulevaisuuttakin. Pelisarjan uusin tulokas, Call of Duty: Modern Warfare 3 on tuonut meidät nykypäivään.

Nyt sen moninpelin neljättä kautta varjostaa jättimäiset ihmisten ohjaamat sotarobotit, kun pelisarja ryhtyy yhteistyöhön japanilaisen Mobile Suit Gundam -tuoteperheen kanssa.

Yhteistyöstä ilmoitettiin molempien tuoteperheiden sometileillä videoklipillä, jossa rakennuksen seinään heijastui Gundam-mechan varjo. Somejulkaisu yhteistyöstä löytyy alta.

Yhteistyön sisällöstä ei ole vielä mitään laajempaa lisätietoa. Se voi olla Gundam-teemaisia kosmeettisia lisäyksiä sekä hymiöitä, rajoitetun ajan pyörivä pelitila tai jokin moninpelikampanja vuoden 2022 Godzilla vs. Kong: Operation Monarch -kampanjan tavoin.

Mikäli Mobile Suit Gundam ei ole entuudestaan tuttu, niin se on vuonna 1979 alkanut mecha-animaatiosarjoista alkunsa saanut tuoteperhe, jonka on ideoinut anime-ohjaaja Yoshiyuki Tomino. Tuoteperheen sarjoja on moneen lähtöön, joista uusin on vuosina 2022-2023 esitetty 25-osainen Mobile Suit Gundam: The Witch from Mercury. Sarjasta on myös tehty videopelejä usealle eri alustalle.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Call of Duty (@callofduty) jakama julkaisu

Lähde: Call of Dutyn Instagram-tili

Lisää luettavaa