Ikävöitkö Dungeon Keeperia? Luolastoklassikon innoittama Dungeons-sarja palaa tänä vuonna

Tropico-julkaisijana tunnetun Kalypso Median luolastorakentelusarja Dungeons palaa tänä vuonna kolmannen osan merkeissä.

22.2.2017 08:53

Kalypso Median ja Realmforge Studiosin luolastorakentelusarja Dungeons on saamassa jatkoa. Syksyn tienoilla kauppoihin ilmestyy Dungeons 3, joka pc:n ja PlayStation 4:n ohella on tällä kertaa ollut kehitteillä myös Xbox Onelle.

Uudelta peliltä odotettavissa pitäisi olla tähän mennessä suurin genrensä edustaja, joka jälleen kerran maustaa omien luolastojen hallinnointia ajoitteisilla reaaliaikastrategiointia vaativilla osuuksilla, joita on uudistettu myös uutta peliä varten. Muita lisiä ovat esimerkiksi uusi yhteistyöpelitila.

Yksinpelikampanjansa osalta Dungeons 3:n luvataan tarjoavan pelattavaa 20 tunnin edestä 20 tehtävän ja satunnaisesti muodostuvien pelialueiden voimin. Uusia huonerakenteita ja kykyjä on myös odotettavissa.

Ensimmäistä kertaa yleisön läheisyydessä Dungeons 3:n pitäisi olla ensi viikolla käynnistyvän Game Developers Conference -tapahtuman yhteydessä. Ohessa julkistustraileri. Kuvagalleriasta löytää myös ensimmäisiä kuvakaappauksia.

Lähde: Kalypso Media

Lisää luettavaa