Ikärajaluokitus paljasti nimekkään studion uuden Turtles-pelin

Teinimutanttikilpparit pääsevät ilmeisesti seuraavaksi Bayonetasta ja tuoreimmasta Transformersista tutun PlatinumGamesin käsittelyyn.

1.12.2015 11:05

Uusin Teenage Mutant Ninja Turtles -peli on viittä vaille paljastunut.

Ilmeisesti Bayonetta-studio PlatinumGamesin kehittämä peli on jäänyt jo kahden eri maan virallisen ikärajatahon haaviin: tietoja tekeleestä ovat vuotaneet sekä Australian että Brasilian lautakunnat. 

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan -nimellä kulkeva peli on vuotojen mukaan kehitteillä niin PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin, mutta sen julkaisuikkunasta ei ole vielä saatu vihiä. Ikärajat Australiassa asettava taho suosittelee peliä yli 15-vuotiaille, joten aivan lapsekkaan riemukkaasta kokemuksesta ei liene kyse.

PlatinumGamesilla on omien nimekkäiden teostensa ohella vyönsä alla jonkin verran kokemusta lisenssipeleistä: studio vastasi vuonna 2014 ilmestyneen The Legend of Korran ohella myös uunituoreesta Transformers: Devastationista. Tällä hetkellä studiolla on työn alla myös Wii U:n Star Fox Zero, lohikäärmeseikkailu Scalebound sekä Nier: Automata -mättöroolipeli.

PlatinumGames ja Turtles-pelin ilmeisesti julkaiseva Activision eivät ole vielä kommentoineet vuotoa virallisesti.

Lähd: Australian Classification, Classificação Indicativa, PC Gamer, Polygon

Lisää luettavaa