Ihmiskunnan tulevaisuus onkin turvattu: Human Resources hyllytettiin

Planetary Annihilation -kehittäjä Uber Entertainment on päättänyt laittaa jäähylle uuden Kickstarter-projektinsa heikon vastaanoton johdosta.

21.10.2014 18:00

Yhdysvaltalainen pelitalo Uber Entertainment on päätynyt hyllyttämään Human Resources -peliprojektinsa. Uber alkoi hakea uutta strategiapeliään varten rahoitusta Kickstarterissa lokakuun alussa, mutta nyt se on myöntänyt, ettei se todennäköisesti voi saada enää kuun loppuun mennessä kasaan kaipaansa 1,4 miljoonan dollarin pottia.

– Kickstarter-kampanjan pyörittäminen on useita ihmisiä vaativa täyspäiväinen työ. Pienenä indiestudiona emme voi jatkaa ajan ja rahan käyttämistä projektiin, joka ei tule saamaan rahoitusta. Meillä ei ole ihmisresursseja siihen, Uberin suunnittelijä John Comes perusteli hyllytystä projektin Kickstarter-sivuilla.

Uber ei vielä tarkalleen tiedä, mitä se aikoo tehdä Human Resourcesin kanssa seuraavaksi. Yhtiössä ollaan kyllä varmoja, ettei Kickstarter ole välttämättä enää oiva vaihtoehto pelille. Samalla kehittäjät ovat edelleen kuitenkin projektistaan vielä sen verran innoissaan, että he yrittävät löytää vielä jonkin keinon, jolla he voisivat herättää pelin henkiin ainakin jossain muodossa.

Jättimäisten robottien ja lonkerohirviöiden välisestä sodasta sekä ihmisten tuhosta kertova Human Resources on ollut toinen peliprojekti, jota varten Uber Entertainment on hakenut rahoitusta Kickstarterissa. Yhtiön ensimmäinen Kickstarter-peli oli Planetary Annihilation, joka onnistui keräämään vuonna 2012 kasaan huiman 2,2 miljoonan dollarin rahoituksen. Peli julkaistiin virallisesti tietokoneille aiemmin tänä vuonna.

Lähde: Human Resources (Kickstarter)

Lisää luettavaa