Ihmisen paras ystävä ja muut lemmikit rientävät House Flipper -remppasimulaattoriin

Talonostajia voi pian houkutella laumalla ihastuttavia lemmikkejä.

15.3.2021 11:03

Frozen Districtin ja Frozen Wayn yhteistyössä kehittämä House Flipperin Pets-sisältöpakkaus kansoittaa pelin kaikenkarvaisilla lemmikeillä.

House Flipperissä ostellaan rappeutuneita koteja, remontoidaan ne täyteen loistoon ja myydään voitolla eteenpäin. Parempien tulosten saamiseksi ostajia voi pian houkutella laumalla ihastuttavia lemmikkejä. Pets-lisäosan valokeilassa on kymmenen suosituinta kissa- ja koirarotua. Myös muita eläimiä saapuu tarjolle, joten asukeiksi voi hankkia lisäksi ainakin hamstereita, kaneja, papukaijoja ja kilpikonnia.

– Haaveilitko aina seisovasi viihtyisän maaseutukotisi edessä suloinen lemmikki rinnallasi? Jos vastaus on ”kyllä”, tämä lisämateriaali on täällä sinua varten, toteaa Petsin Steam-kuvaus.

Eläinten mukana sisältöpakkauksesta putkahtaa yhteensä 10 uutta muodonmuutoskohdetta ja yli 150 uutta esinettä. Oletettavasti myös useimmat tavarat ovat lemmikkiteemaisia. Lemmikkihotelli Cozy Village puolestaan mahdollistaa kotoisan turvapaikan luomisen koko eläinkatraalle.

Petsin julkaisupäivää ei vielä paljastettu, joten lisäuutisia on odotettavissa lähitulevaisuudessa. 

Lähde: Steam

Lisää luettavaa