Ihmiselämän simulointi jatkuu ensi vuonna The Sims 4:ssä (päivitetty)

The Sims -sarja saa ensi vuonna jatkoa muidenkin kuin laajennusten muodossa.

6.5.2013 19:50

Electronic Artsin ja Maxiksen suosittu elämäsimulaattorisarja The Sims jatkuu ensi vuonna täysin uuden pelin voimin. Ainakin vielä simppelisti The Sims 4 -nimellä kulkeva peli on tarkoitus tuoda sekä pc:lle että Macille.

EA:n blogissa tehdystä julkistuksesta saatiin vihiä jo viime viikolla, jolloin EA aktivoi haltuunsa osoitteen thesims4.com. Yhtiön on myös ilmoitettu pitävän tänään sarjaan liittyvän presentaation, jonka on arveltu koskevan juurikin uutuuspeliä.

Vielä niinkään muuta The Sims 4:stä ei tiedetä. EA on kuitenkin luvannut jakaa lisätietoja blogissaan vielä tänään.

Vuonna 2009 julkaistun The Sims 3:n elämä jatkuu toki vielä sekin uuden pelin julkistuksesta huolimatta. Kolmososaan on tarkoitus julkaista Island Paradise -niminen laajennus kesäkuun lopulla.

Päivitys kello 21.55: EA on tarjonnut kepeästi lisätietoja pelistä. Yhtiö onkin lähtenyt erityisesti korostamaan, että tuloillaan on pääasiallisesti nimenomaan yksinpelattava offline-kokemus. Uuden SimCityn maaliskuussa kohtaaman julkaisukatastrofin ei siis pitäisi toistua.

Muilta osin EA on luvannut pelin tarjoavan ainakin uusia intuitiivisia välineitä oman maailman luomiseen. Luomuksiaan on myös määrä päästä jakamaan muille pelaajille. 

Lähde: EA Blog, NeoGAF

Lisää luettavaa