Ihmeiden aika ei ole ohi: neljä vuotta early accessissa ollut Rust sai virallisen julkaisupäivän

Rust-selviytymispelillä on nyt julkaisupäivä. Peliä ei silti pidä ilmeisesti ajatella "valmiina".

22.1.2018 20:17

Neljän vuotta kestäneen early access -vaiheen jälkeen selviytymispeli Rust on saanut virallisen julkaisupäivän. Pelin uusi aikakausi alkaa 8. helmikuuta, jolloin sen hinta kohoaa samalla 20 eurosta noin 35 euroon.

Rustin vetäjä Garry Newman ei ole vielä valmis kutsumaan luomustaan kuitenkaan valmiiksi. Kehittäjä Facepunch Studiosilla on edelleenkin olemassa laaja lista suunnitteilla olevista järjestelmistä, muutoksista ja ideoista, joita peliin on määrä ilmestyä tulevaisuudessa. Newman kehoittaakin pelaajia ajattelemaan, että peli siirtyy nyt prototyyppivaiheesta alpha-vaiheeseen valmistumisen sijaan.

Rustin kehitystahti kokee virallisen julkaisun jälkeen kyllä muutoksia. Tarkoituksena kehittäjillä olisi jatkossa päivittää peliä rauhallisemmin kuukausittaista tahtia ja pitää näin pelin rakentumisen aiempaa vakaampana. He, jotka kaipaavat jatkuvasti kuitenkin jotain uutta ja mahdollisesti rikkinäistä näprättää, saavat kyllä käyttöönsä epävakaamman testiversion pelistä.

– Kiitos kaikille, jotka ottivat riskin ostamalla early access -pelimme. Se ei ollut aina kaikkein vakain, optimoiduin ja tasapainoisin kokemus, mutta toivomme, ettemme ole pettäneet teitä. Kiitos, että teitte pelistämme paremman, Newman summaa tuoreimmassa blogikirjoituksessaan.

Lähde: Rust (kotisivu)

Lisää luettavaa