Ihannoitu PS2-ajan rytmipeli kiinnostaa edelleen – PS3- ja PS4-versio rahoitettu

Harmonixin Amplitude on saanut rahansa Kickstarterissa tiukille menneen kampanjan yhteydessä.

23.5.2014 23:25

Musiikkipeleihin erikoistunut pelistudio Harmonix pääsee tuottamaan uuden Amplitude-pelin. Toukokuun alussa yhtiö suuntasi Kickstarteriin tavoitteenaan saada uutukaisen kehitystä varten rahoitusta 775 000 dollaria, mikä tuotti tulosta viimein aikaisin perjantaina, kun rahoitusaikaa oli jäljellä enää vain vajaa vuorokausi.

Saadun rahoituksen myötä uuden Amplituden on määrä löytää tiensä ensi vuoden aikana sekä PlayStation 3:lle että myös PlayStation 4:lle. Uuden version on tarkoitus mukailla toiminnallisuuksiltaan alkujaan PlayStation 2:lla nähtyä alkuperäistä peliä, eli luvassa on perinteisillä peliohjaimilla nautittavaa rytmipelattavaa. Pelaamaan pitäisi päästä sekä yksin, että myös paikallisesti parhaimmillaan neljää pelaajaa vastaan. Myös kilpailu netissä onnistuu pistelistojen muodossa.

Uuden Amplituden Kickstarter-kampanja jatkuu vielä aina perjantaiyöhön asti. Mikäli pelin rahoituskassa ehtii jollain ihmeen kaupalla paisumaan siinä ajassa vielä 1,125 miljoonan dollarin kokoiseksi, lisätään peliin lisäksi kahden pelaajan välillä samaan aikaa pelattava nettimoninpelitila.

Kickstarterista saatava rahamäärä ei toki kokonaan riitä uuden Amplituden kehitykseen. Harmonix itse on myös laittamassa omaakin rahaa likoon saadakseen pelinsä ulos.

Onnistuneen joukkorahoituskampanjan myötä Harmonixilla on nyt erittäin monta rautaa tulossa. Rock Bandista, Guitar Herosta ja Dance Centralista parhaiten tunnettu studio on jo aiemmin ollut työstämässä Kinecteille Fantasia: Music Evolve -musiikkipeliä, mobiililaitteille juoksupeli Record Runia sekä pc:lle rytmikästä Chroma-räiskintäpeliä.

Päivitetty 24.5. kello 2.25: Amplituden Kickstarter-kampanja on päättynyt. Hilloa Harmonixille herui 844 127 dollaria.

Lähde: Harmonix (Kickstarter)

Lisää luettavaa