Rasmus Deguichi ja Rui Guerreiro työskentelivät The Last Guardian -pelin parissa vuodesta 2009 vuoteen 2012. The Last Guardianhan on Icon ja Shadow of Colossuksen tehneen Team Icon ikuisuusprojekti, jonka tulevaisuudesta tuskin kenelläkään on enää varmaa tietoa.

Deguichi ja Guerreiro perustivat vähän aikaa sitten kolmen muun alan veteraanin kanssa Friend & Foe -nimisen indiestudion. Friend & Foella on tällä hetkellä työn alla kaksi peliä: Vane sekä Dangerous Men.

Dangerous Men on toimintapeli 80-luvun poliisileffojen tyyliin. Kiinnostavampi tapaus on sen sijaan Vane, joka on avoimen maailman peli joka näyttää kovin, kovin tutulta. Pelin sanotaan pohjautuvan tunnelmaan, salaisuuksiin ja asioiden etsintään. Vanea tehdään ensisijaisesta pc:lle, mutta muistakin alustoista on ollut puhetta.

Mielenkiintoiseksi Vanen tekee se, että ensimmäisten kuvien ja animaatioiden perusteilla peli muistuttaa todella paljon Icoa ja Shadow of Colossusta. Katso kuvat ja animaatiot alta ja päättele itse, onko näin.

Lähde: Gamepur.

Lisää luettavaa