Hyväntekeväisyystapahtuma tuo pikapelaamista ruudullesi viikon ajan

Hyväntekeväisyyttä pikapelaamisella tekevä Games Done Quick -tapahtuma on täällä taas. Tapahtuma kestää kokonaisen viikon ja sitä voi seurata suorana netistä!

22.6.2014 22:08

Pikapelaamista hyväntekeväisyyden kera kaksi kertaa vuodessa juhliva Games Done Quick -tapahtuma on startannut kuluvan kesän osalta. Seuraavan viikon ajan joukko maailman parhaimpia pikapelaajia on aikeissa läpäistä kymmeniä ja taas kymmeniä pelejä mahdollisimman nopeasti ja kaikki se on nähtävissä suorana esimerkiksi osoitteesta GamesDoneQuick.com.

Vaikka idea pelien pikapelaamisesta ei välttämättä yleensä herättäisikään kiinnostusta, kannattaa tapahtumalle kuitenkaan ihmeessä antaa mahdollisuus. Pelkän pikapelaamisen sijaan tapahtumassa mukana olevat pelaajat tarjoavat jatkuvasti nimittäin myös kosolti nippelitietoja pelaamistaan peleistä, minkä ohella pikapelaamista maustetaan välillä myös mielenkiintoisilla haasteilla. Näin monista klassisistakin peleistä saattaa välillä nousta pinnalle monille varsin tuoreitakin piirteitä.

Tapahtuman peliaikataulun voi tarkastaa sen kotisivuilta.

Tällä kertaa tapahtuman seuraajat voivat osoittaa tukensa tempaukselle antamalla lahjoituksia Lääkärit ilman rajoja -järjestölle. Kyseessä on avustusjärjestö, jonka toiminta keskittyy lääketieteellisen avun tarjoamiseen kriisialueilla.

Myös Humble Bundle on mukana tukemassa rajattomia lekureita. Games Done Quickin mukaan brändättyyn pelitarjouskamppanjaan voi käydä tutustumassa Humble Bundlen kotisivuilla.

Viimeksi Games Done Quick -tapahtuma järjestettiin viime tammikuussa. Tuolloin pikapelaajat onnistuivat keräämään lahjoitusten avulla kasaan yli miljoona dollaria yhdysvaltalaiselle Prevent Cancer Foundation -syöpäsäätiölle.

Lisää luettavaa