Hyväntekeväisyyspelaamista kerrakseen! Awesome Games Done Quick ja suomalainen FinnRuns-maraton iskevät tällä viikolla

Pikapelaamista kotimaisittain ja kansainvälisesti!

5.1.2022 11:30

Lähipäivistä on muodostumassa kiivasta aikaa pikapelaamisen ja hyväntekeväisyystapahtumien ystäville. Viikonloppuna Twitchin suoratoistoaallot ottavat haltuunsa nimittäin sekä kotimainen pikapelaamismaraton FinnRuns 2022 että kansainvälinen speedrun-tapahtumien ykkösnimi Awesome Games Done Quick.

Ensimmäisenä vuorossa on perjantaina 7. tammikuuta käynnistyvä FinnRuns, joka lähetään kokonaisuudessaan suorana verkon ylitse Jyväskylästä noin kello 16 alkaen. Tapahtuma kestää sunnuntai-iltapäivään asti ja usuttaa reilut 20 täkäläistä pikapelaajaa läpäisemään vauhdilla muun muassa Portalin, Spyro the Dragonin ja Hugon kaltaisia pelejä.

Tapahtuman tarkoituksena on kerätä varoja Suomen Mielenterveys ry:lle.

Suomen speedrunyhdistyksen järjestämää tapahtumaa voi seurata Twitchin kautta tästä. Tapahtuma-aikataulu on tarjolla täällä näin.

Awesome Games Done Quick pyörähtää vuorostaan käyntiin sunnuntaina 9. päivä tammikuuta noin kello 18.30 Suomen aikaan. Luvassa on taas kymmenien pelien vauhdikasta läpäisyä etäyhteyksien voimalla. Viikon ajan kestävä maraton kerää varoja jälleen kerran syöpäjärjestö Prevent Cancer Foundationille.

Games Done Quickin Twitch-kanava on löydettävissä tästä. Awesome Games Done Quick 2022:n tapahtuma-aikataulu on saatavilla vuorostaan tästä.

Lähde: FinnRuns, Games Done Quick

Lisää luettavaa