Hyrule Warriors pitää toiminta-Zeldan fanit kiireisenä aina ensi vuoteen asti

Hyrule Warriors on ulkona ja niin on myös pelin oma kausikortti. Tarkoituksena on, että peli saisi lisäsisältöä aina ensi vuoteen asti.

21.9.2014 22:34

Euroopassa perjantaina julkaistu Hyrule Warriors on saanut oman eräänlaisen kausipassinsa. Nintendon eShop-kauppapaikalta ostettavissa kirjoitushetkellä on 15 euron hintainen Hero of Hyrule Pack, joka tulevaisuudessa tulee tarjoamaan pääsyn kaikkiaan neljään pelin lisäsisältöpakettiin.

Luvatuista paketeista ensimmäinen on saamassa julkaisunsa lokakuun 16. päivä. Tuolloin käsiksi päästään Master Quest Packiin, joka laajentaa Hyrule Warriorsia uusilla aseilla, skenaarioilla ja asusteilla sekä lisää pelin Adventure Mode -tilaan uuden kartan.

Master Quest Packia seuraa marraskuussa Twilight Princess Pack, jonka mukana peliin tuodaan uusi hahmo, lisää aseita, tuoreita asusteita ja jälleen yksi uusi Adventure-kartta. Tammikuussa luvassa on myös vastaavaa sisältöä, kun Majora’s Mask Pack saa julkaisunsa.

Helmikuussa Nintendo ja Koei Tecmo julkaisevat viimeisenä myös vielä Boss Pack -nimisen kokonaisuuden. Sen on tarkoitus tuoda peliin pari uutta pelitilaa.

Mikäli Hero of Hyrule Packin sattuu ostamaan, lyö Nintendo kaupan päälle myös vielä ilmaisen Dark Link -puvun. Siihen käsiksi pääsee saman tien.

Ilmaistakin lisäsisältöä Hyrule Warriors on myös toki vielä saamassa. Lokakuun 16. päivä peliin tuodaan päivitys, joka muuntaa pahishahmot Volgan, Cian ja Wizzron pelattaviksi taistelijoiksi.

Lähde: Nintendo eShop, Nintendo of Europe (Twitter)

Lisää luettavaa