Hurmaa tai murhaa hassuja hirviöitä – rakastettu kulttiroolipeli Undertale saapui Xboxille ja Xbox Game Passiin

Toby Foxin kehittämän Undertalen Xbox-versio tuo mukanaan ainutlaatuista sisältöä.

16.3.2021 11:30

Kehittäjä Toby Foxin kulttimaineinen roolipeli Undertale on nyt saatavilla Xbox-konsoleille ja heti myös Xbox Game Pass -palvelussa.

Undertale debytoi pc:llä syksyllä 2015, ja laajensi PlayStation 4:lle kaksi vuotta myöhemmin. Switch-versio julkaistiin vuonna 2018. Lähes kuusi vuotta alkuperäisen julkaisun jälkeen peli on viimein koettavissa Xbox Onella ja Xbox Seriesillä. Indieseikkailun Xbox-versio sisältää joitakin alustakohtaisia parannuksia. 

– Tiedämme, että se on tehnyt tuloa jo kauan, mutta olemme erittäin innoissamme voidessamme vihdoin tuoda Undertalen Xbox-pelaajille ympäri maailmaa. Olipa se ensimmäinen tai viideskymmenes kerta, kun tutkit alamaailmaa, toivomme kokemuksen olevan unohtumaton, julkaisija 8-4:n pääjohtaja John Ricciardi toteaa.

Undertalen Xbox-versio tuo mukanaan myös uutta sisältöä. Salaisella Dog Shrinellä voi kohdata ainakin ylimääräisen pomotaistelun ja tuhlata kultaa palkintojen avaamiseen.

Undertalen ihastuttava 2D-maailma ja mieleenpainuva ääniraita ovat osaltaan nostaneet pelin suosioon, jolla on ansaittu nimityksiä niin The Game Awardsissa, British Academy Games Awardsissa, DICE Awardsissa kuin Game Developers Choice Awardsissakin.  

Lähde: Xbox

Lisää luettavaa