Hupsu 2D-toimintahitti Castle Crashers sai ilmaisen piristysruiskeen pc:llä

The Behemothin menestyksekäs 2D-toimintapeli Castle Crashers on saanut pitkästä aikaa uuden päivityksen, joka kohentaa tuotosta Xbox Onella syyskuussa nähdyn pelin Remastered-version mukaiseksi.

17.10.2015 19:33

Pc:lläkin jo vuoden päivät saatavilla ollut metka 2D-toimintapeli Castle Crashers on vastaanottanut Steamissa uuden päivityksen. Tapahtuman myötä pelin pc-versio on saanut lukuisia uudistuksia, joista pääosa nähtiin alkujaan aiemmin syyskuussa Xbox Onelle saapuneessa pelin uudessa Remastered-versiossa.

Barbarian Makeoveriksi ristitty pelin uusi päivitys lisää Castle Crashersiin niin uuden moninpelattavan Back Off Barbarian -minipelin, joukon bugikorjauksia, parannellun käyttöliittymän kuin myös mahdollisuuden käyttää aina vain näyttävämpiä tekstuureja pelatessa. Pelin ruudunpäivitystäkään ei ole enää lukittu aloilleen.

Kehittäjä The Behemoth huomauttaa tosin, että Castle Crashersin uusien tekstuurien käyttö on tarkoitettu hyödynnettäväksi kovemmilla koneilla kuin millä Castle Crashers saattoi alunperin pyöriä vielä mainiosti. Parannellut tekstuurit täytyykin käydä säätämässä erikseen päälle, jos niistä haluaa ottaa ilon irti.

Varautua kannattaa myös siihen, että päivitys poistaa pc-versiosta pelistä alkujaan löytyneen All You Can Quaff -minipelin. Tämä johtuu yksinkertaisesti siltä, ettei The Behemoth ollut erityisen tyytyväinen sen laatuun, mikä johtikin lopulta juuri uuden barbaariminipelin luontiin.

Lähde: The Behemoth

Lisää luettavaa