Humble Indie Bundle X koskettaa ja vauhdittaa – haluamaasi hintaan

Humble Indie Bundle numero kymmenen on julkaistu varsin värikkäällä tarjonnalla höystettynä. Tarjolla on niin tunnepitoista pelattavaa kuin myös hieman kepeämpiäkin elämyksiä.

7.1.2014 21:05

Vuoden 2014 toinen viikko on vasta aluillaan, mutta jo nyt on uuden Humble Indie Bundlen aika. Tiistaina myyntiin saapui Humble Indie Bundle X, joka tarjoaa sekä varsin tunnepitoista että myös vauhdikastakin indiepelattavaa Windows-, Linux- ja OS X -kansalle ostajan itsensä määriteltävissä olevaan hintaan.

Kaikki uusimman Humble Bundlen ostajat voivat valmistautua saamaan itselleen niin To the Moonin, Joe Danger 2: The Movien, Papo & Yo’n ja Runner 2:n musiikkiääniraitoineen. Mikäli kukkarosta kuitenkin vain heltiää enemmän rahaa kuin ostajat ovat paketista keskimäärin maksaneet, saa mukaan myös Reusin, Surgeon Smulator 2013:n, näiden ääniraidat sekä joukon myöhemmin paljastuvia tuotoksia.

Humble Bundlelle ominaiseen tyyliin uusimman paketin ostaja voi maksamallaan rahasummalla tukea niin kehittäjiä, Humble Bundlea itseään kuin myös hyväntekeväisyyttä.

Pakettiin pääsee käsiksi Humble Bundlen kotisivujen kautta. Se on myynnissä seuraavat kaksi viikkoa.

Lisää luettavaa