Humble Bundle ryhtyy tuomaan omia pelejä maailmaan, seitsemän tuotosta jo tiedossa

Humble Bundle laajentaa taas toimintaansa. Seuraavaksi sen olisi tarkoitus julkaista pelejä niiden myynnin lisäksi.

13.10.2017 22:03

Hyväntekeväisyyttä tukevien pelipakettien myyjänä alkunsa saanut Humble Bundle on tekemässä jälleen uuden aluevalloituksetta. Viimeisimpänä se on perustanut nyt oman julkaisu- ja rahoitusyksikkönsä, jonka voimin se pyrkii tuomaan vielä monenlaisia pelejä niin pc:lle, konsoleille kuin mobiililaitteillekin.

– Humble Bundlen synnyn jälkeen olemme ansainneet yli kymmenen miljoonan asiakkaan luottamuksen erilaisilla tuotteilla. Nyt aikana, jolloin peleillä on enemmän hankaluuksia kuin koskaan löytää yleisönsä, tuntuu julkaiseminen seuraavalta loogiselta palveluaskeleelta, jota voimme tarjota kehittäjäkumppaneillemme, Humble Bundlen julkaisupomo John Polson selittää.

Ensi alkuun Humble Bundlen julkaisuosasto on saanut talliinsa jo seitsemän pelinimikettä. Näitä ovat vuoropohjainen velhokouluroolipeli Ikenfell, 3D-tasoloikka A Hat in Time, pulmaloikinta HackyZack, kirjoittamiskeskeinen Keyboard Sports, isometrinen rooliseikkailu No Truce with the Furies, ensimmäisen persoonan selviytymispeli Scorn ja farmaripeli Staxel.

Lisää yhteistyökumppaneita uusi julkaisija hakee pyrkii löytämään heti maaliskuun Game Developers Conference- ja PAX East -tapahtumassa.

Lähde: Humble Mumble

Lisää luettavaa