Humble Bundle laittoi jälleen jumbo-vaihteen silmään – maksa mitä haluat!

Uusin Humble Bundle on varsin strategiapelipainotteinen Humble Jumbo Bundle 2.

20.8.2014 12:14

Humble Bundle se ei näytä lepäävän, mitä lähemmäs syksy saapuu. Edullisista pelipaketeistaan tunnettu sivusto on tuonut nyt myyntiin Humble Jumbo Bundle 2:n, jonka tuttuun malliin voi ostaa siihen hintaan, mikä vain itsestä tuntuu sopivalta.

Oletuksena Humble Jumbo Bundle 2 sisältää kolme peliä: Galactic Civilizations II: Ultimate Editionin, The Incredible of Adventures of Van Helsing Comple Packin ja Deadlightin. Lisäksi kahden jälkimmäiseksi mainitun pelin musiikkiääniraidat ovat samalla myös osa pakettia.

Kun paketista maksaa enemmän kuin ostajat ovat siitä keskimäärin maksaneet, laajenee paketti myös Terrarialla, The King of Fighters XIII Steam Editionilla ja kolmella yksikkölisäsisältöpaketilla varustetulla Crusader Kings II:lla. Jälleen kerran myös läjä musiikkia kuuluu diiliin.

Mikäli kukkarosta heltiää Humble Jumbo Bundle 2:lle kaikkiaan 15 dollaria tai enemmän, saa kaupan päälle myös vielä Age of Empires Legacy Bundlen. Se pakkaa sisäänsä Age of Empires II HD:n laajennuksensa kanssa sekä Age of Empires III: Complete Collectionin.

Tuttuun Humble Bundle tapaan lisää pelejä pitäisi ilmaantua pakettiin myös vielä myöhempänä ajankohtana. Paketti itse on myynnissä kaksi viikkoa.

Humble Jumbo Bundle 2:n ostamalla voi tukea sekä Humble Bundlea itseään, kehittäjiä että myös hyväntekeväisyyttä. Tällä kertaa hyväntekeväisyyden osalta apua voi antaa Amerikan Punaiselle Ristille ja Child Playlle.

Lisää luettavaa