Humble Bundle ja EA ryhtyivät taas yhteistyöhön – maksa mitä jaksat näistä peleistä

Humble Origin Bundle on täällä taas. Jälleen kerran EA:n ei pitäisi myöskään saada paketista penniäkään.

14.4.2015 20:51

Electronic Arts ja Humble Bundle ovat ryhtyneet jälleen yhteistyöhön uuden Humble Origin Bundle -pelipaketin muodossa. Mikäli läjä EA:n tuotoksia kiinnostaa siis ostaa hintaan, jonka voit osin itse määrittää, kannattanee silmäilyynsä ottaa seuraavan kahden viikon aikana osoite HumbleBundle.com.

Sisällöltään uusi Humble Origin Bundle koostuu tällä kertaa oletuksena niin Dragon Age: Originsista, Pegglesta, Dead Space 2:sta, Medal of Honor: Allied Assault War Chestista ja Command & Conquer Generalsista sekä sen Zero Hour -laajennuksesta. Tuttuun tapaan pakettia voi kuitenkin jälleen myös laajentaa maksamalla siitä vähintään keskiarvohinnan. Tuolloin mukaansa saa myös Dragon Age II:n, Mass Effect 2:n, Bejeweled 3:n, Plants vs. Zombies: Garden Warfaren sekä joukon myöhemmin paljastuvia nimikkeitä.

Huomioida tuotosten kanssa kannattaa, että tavanomaisesta Humble Bundle -paketista poiketen pääosa peleistä ovat pelattavissa vain EA:n Origin-palvelua käyttämällä.

Edellisen Humble Origin Bundlen tapaan paketista saaduista tuotoista penniäkään ei pitäisi mennä EA:n itsensä taskuun. Sen sijaan paketilla tukea voi antaa sekä Humble Bundlelle itselleen että myös kolmelle hyväntekeväisyysjärjestöllle. Tuettavat järjestöt ovat tällä kertaa Girls Who Code, The V Foundation ja buildOn.

Lisää luettavaa