2K Games on kommentoinut ensimmäistä kertaa suoraan WWE 2K20:n ongelmallista julkaisua.

Tiistaina saapunut painipeli herätti heti myyntiin tullessaan hämmennystä ja huvitusta teknisillä ongelmillaan. Monet tuntuivat liittyvän varsinkin pelin fysiikoihin, mikä on johtanut pitkin viikkoa netissä mitä lennokkaimpien bugien taltiointiin. GamesIndustry-sivusto jopa raportoi, että ainakin Sony on päätynyt joissain tapauksissa tarjoamaan rahoja takaisin sen takia, miten rikkinäinen peli on joillakin ollut.

– Kuuntelemme tarkoin WWE 2K20:sta annettua palautetta ja olemme tietoisia pelaajien raportoimista huolista. Teemme kovasti töitä tutkiaksemme näitä huolia ja käsittelemme niitä tarvittaessa. Odotamme alustavan päivityksen olevan valmiina kahden viikon aikana ja lisää on tulossa. Pitäkää silmällä WWE-pelien sosiaalisen median kanavia lisäinformaation varalta, pelin virallisella Twitter-tilillä kerrotaan.

Pelin ongelmat eivät ole täysin jääneet myöskään teknisiin asioihin, vaan myös osassa sen erikoisversioista on raportoitu puuttuneen sinne kuuluneita nimikirjoituksia. Aiemmin viikolla 2K:n virallinen tukitili Twitterissä myönsikin, että se on saanut viime aikoina tavanomaista enemmän yhteydenottoja.

WWE 2K20 on ollut 2K:lle ja sen omalle Visual Concepts -kehittäjälle näytön paikka, sillä sarjasta aiemmin vetovastuussa ollut Yuke’s siirtyi tänä vuonna sivuun WWE-pelien kehityksestä. Monet toivoivat muutoksen olevan positiivinen asia sarjan kannalta, mutta toistaiseksi tilanne on ollut melkolailla päinvastainen.

Lähde: WWE 2K20 (Twitter), GamesIndustry, 2K Support (Twitter)

Lisää luettavaa