Huhut: Uudelle PlayStationille pohditaan 300 punnan hintalappua

Sony ei tällä kertaa pyri pudottamaan ihmisiä tuoleiltaan seuraavan PlayStationin hinnan kanssa, mikäli The Timesin tiedot osuvat kohdilleen.

18.2.2013 20:03

Sony tavoittelee myyvänsä seuraavaa PlayStation-konsoliaan julkaisussa halvemmalla kuin se kaupitteli aikoinaan PlayStation 3:a, brittiläinen The Times raportoi.

Sanomalehden lähteiden mukaan laitteen tavoitehinnaksi oltaisiin Iso-Britanniassa suunniteltu 300 puntaa (350€). Hinta olisi maassa tällöin noin satasen verran pienempi kuin millä edeltäjää alkujaan myyntiin.

Aiemmin tässä kuussa japanilainen sanomalehti Asahi Shimbum puolestaan kertoi, että Japanissa laitteen hinta voisi olla 40 000 jeniä. Suoraan käännettynä kyseinen hinta pyörisi 320 euron paikkeilla, joten se on ainakin jonkinlaisessa linjassa The Timesin tietojen kanssa.

Tarkempaa puhetta eri konsolimalleista ja niiden hinnoittelusta ei annettu.

Sonyn on uskottu paljastavan uuden PlayStation-konsolinsa keskiviikon ja torstain välisenä yönä New Yorkissa. Mahdollista tosin on, ettei tuolloin vielä kuulla tarkkoja hinta- ja julkaisutietoja. Ne kuitenkin ovat strategisia tekijöitä, joita voi hieman muokkailla myöhemmässäkin vaiheessa.

Lähde: The Times, Eurogamer, GamesIndustry

Lisää luettavaa