Red Dead Redemptionin uusintajulkaisusta on saatu uusia viitteitä.

Huhumylly Rockstar Gamesin villin lännen seikkailun paluusta pyörähti liikkeelle viime viikolla, kun eteläkorealaisen ikärajaluokituslautakunnan paljastettiin antaneen uuden luokituksen Red Dead Redemptionille. Nyt Red Dead Redemptionin uudelle julkaisulle on saatu tukea myös muista lähteistä.

Ikärajaluokituksen julkitulon jälkeen sekä Kotaku-julkaisun toimittaja Zack Zwiezen että Sacred Symbols -podcastin juontaja Colin Moriarty ovat tarjonneet tukea väitteille uusintajulkaisusta. Zwiezenin mukaan hän on kuullut Red Dead Redemptionin hyllytetyksi väitetyn uudistetun painoksen kehityksen olleen sittenkin vain tauolla. Moriarty taas kommentoi podcastissaan nähneensä vahvistuksen Red Dead Redemptionin uusintajulkaisun olemassaolosta, vaikka hän ei kuvannutkaan tarkemmin näkemäänsä todistusaineistoa.

Rockstar Games ei toistaiseksi ole vahvistanut Red Dead Redemptionin uusioversion tai remasteroidun painoksen olemassaoloa. Studion on aikaisemmin huhuttu suunnitelleen uusintajulkaisuja sekä Red Dead Redemptionista että Grand Theft Auto IV:stä. Suunnitelmien väitettiin kuitenkin muuttuneen Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Editionin heikon vastaanoton jälkeen.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa