Huhut kertovat Nintendon valmistelevan uutta Metroid Prime -paljastusta.

Tuoreimmat Metroid Prime -huhut ovat peräisin pelihuhuille omistetulta Reddit-sivulta. GamingLeaksAndRumors-aliredditin moderaattorille jaetussa viestissä vihjataan epäsuorasti tulevasta Metroid Prime -paljastuksesta.

Vaikka lähde vaikuttaa epämääräiseltä, on kyseisen vihjeen lähettäjä vihjannut kryptisissä viesteissään myös muista Nintendo-paljastuksista ennen virallista vahvistusta. Hänen kerrotaan vihjailleen etukäteen esimerkiksi Splatoon 3:n ja The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomin julkistuksista. Näin ollen myös Metroid Prime -paljastuksella lienee jonkinlaista perää.

Nintendo on vahvistanut jo vuosia sitten Metroid Prime -pelisarjan neljännen osan olevan työn alla. Retro Studiosin käsissä nykyisin olevasta pelistä ei ole kuitenkaan kuultu tarkempia tietoja useampaan vuoteen.

Mikäli Metroid Prime -paljastus on todella luvassa, tehtäisiin se todennäköisimmin tulevassa Nintendo Direct -lähetyksessä. Yhtiö ei ole vielä paljastanut seuraavan Nintendo Direct -lähetyksen aikataulua.

Lähde: Reddit

Lisää luettavaa